Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2017 10:05

Το Μήνυμα

Γράφτηκε από την

Ξημέρωσε άλλη μια μέρα, ίδια με όλες τις υπόλοιπες. Το ρολόι χτύπησε πέντε. Πλύθηκε, ντύθηκε και έφτιαξε καφέ, βαρύ γλυκό. Άναψε ένα τσιγάρο και τράβηξε μια βαθιά ρουφηξιά. Έκλεισε τα μάτια απολαμβάνοντας την αίσθηση που άφηνε στη γλώσσα του το βαρύ χαρμάνι. Κοίταξε τον αριστερό του καρπό, 6:45. Βεβαιώθηκε πως είχε ακόμα χρόνο και συνέχισε τελετουργικά.

Ο ήλιος άρχισε να ροδίζει τον ουρανό μέχρι που οι ακτίνες του απλώθηκαν στον ορίζοντα και τρύπωσαν στη μικρή κουζίνα. Τις αισθάνθηκε να ζεσταίνουν τα μέλη του και σταδιακά να τον καίνε. Κινήθηκε νευρικά στρέφοντας τα μάτια στο παράθυρο. Το φως όλο και δυνάμωνε ώσπου κάλυψε κάθε άλλη εικόνα ενώ μετατρεπόταν σε πύρινη σφαίρα.
Πετάχτηκε από τη θέση του, το φλιτζάνι έσπασε μπρος στα πόδια του. Η μπάλα διαπέρασε το τζάμι και στάθηκε απέναντί του δονούμενη. Τώρα όλο του το σώμα φλέγονταν. Αισθανόταν κάθε κύτταρό του να παλεύει να δραπετεύσει. Η φλογισμένη σφαίρα συνέχισε να ταλαντεύεται στέλνοντας κύματα θερμού φωτός με όλο και μεγαλύτερη ένταση. Κοίταξε το χέρι του. Η παλάμη του και σταδιακά ο πήχης γίνονταν διάφανα μέχρι που ολόκληρος μεταμορφώθηκε σε αέρινη φιγούρα. Η μπάλα σε μία έσχατη ταλάντωση συρρικνώθηκε και χτυπώντας τον στο στήθος τον διαπέρασε και στάθηκε στο μέρος που πριν ήταν η καρδιά του.
Η βαρύτητα ξαφνικά δεν ήταν αρκετή να τον κρατήσει. Αιωρήθηκε, ενώ σιγά-σιγά άρχισε να πλέει παρασυρμένος από κάποια αόρατη δύναμη. Βρέθηκε να ίπταται έξω στο μπαλκόνι. Ο τοίχος ίσα που τον γαργάλησε καθώς τον διέσχιζε. Κοίταξε γύρο του. Και άλλοι έκπληκτοι γείτονες διάφανοι με τις φωτεινές τους κουκίδες ανέβαιναν προς τα πάνω με όλο και μεγαλύτερη ταχύτητα.
Ένα μαύρο τούνελ με έντονο φως στο τέρμα του. Σύντομα βρέθηκαν πάνω από τη γη, πέρα από το γαλαξία να παρατηρούν το μεγάλο αυγό που τα περιείχε. Χιλιάδες κρυστάλλινες κηλίδες λαμπύριζαν, περιβάλλοντας τους. Κινήθηκαν αρμονικά, άγνωστο για πόσο, ώσπου έφτασαν να πετούν πάνω από μία πολιτεία. Διέκριναν και άλλα φωτεινά πλάσματα, κατοίκους αυτού του άγνωστου τόπου. Το κύμα τους εναπόθεσε απαλά στην επιφάνεια. Κοιτάχτηκαν απορημένοι νοιώθοντας παραδόξως απόλυτα ασφαλείς.
Σχεδόν ταυτόχρονα, σαν μαγνητισμένοι, στράφηκαν προς την ίδια κατεύθυνση. Ομόκεντροι κύκλοι φύονταν από το κεφάλι του αερικού αγγίζοντας τον καθένα τους ως χάδι.
-Καλώς ήρθατε στην Άντα, τη χώρα των ψυχών.
Η φωνή ακούγονταν μέσα στο κεφάλι τους.
-Των ψυχών;
- Ακολουθήστε με και θα απαντηθούν όλες σας οι απορίες
Το φωτοβόλο πλήθος δημιούργησε μία πομπή αιωρούμενο, ακλουθώντας τον οδηγό και κατέληξε σε ένα κρυστάλλινο πύργο ο οποίος διαστάλθηκε για να το χωρέσει. Στο βάθος της αίθουσας πάνω σε ένα μεγάλο βάθρο τρεις οντότητες με εντονότερο φως τους περίμεναν.
Πάνω από τα κεφάλια όλων άρχισε να σχηματίζεται ένα διάφανο σύννεφο, που παραμόρφωνε την εικόνα πίσω του, ενώ κατά τόπους ήταν πιο πυκνό, τραβώντας την προσοχή όλων.
Αυτές είναι οι σκέψεις σας που σχημάτισαν ενεργειακό νέφος. Όλοι σας απορείτε που βρίσκεστε και γιατί. Ήρθατε στην Άντα, τη χώρα των ψυχών. Είναι ο τόπος στον οποίο έρχεστε μετά το θάνατό σας.
Τα σχήματα αλλοιώθηκαν ακόμα περισσότερο.
Μην ανησυχείτε! Δεν έχετε πεθάνει! Βρίσκεστε εδώ γιατί η Υπέρτατη Ουσία αποφάσισε πως χρειάζεστε καθοδήγηση. Η ζωή σας στη γη έχει χάσει το νόημα και σκοπό της. Σας φέραμε εδώ για να σας δοθεί ξανά το μήνυμα. Αυτό που έχετε λησμονήσει.
Το σύννεφο δονήθηκε περίεργα και έγινε ακόμα πιο παχύ.
Ο σκοπός των διαδοχικών ενσαρκώσεών σας στη γη είναι να εξελιχτείτε ενεργειακά, να αυξήσετε τη δόνησή σας και να μπορέσετε στον τελευταίο σας θάνατο να μείνετε εδώ και όχι να γυρίσετε στη γη για μία νέα ενσάρκωση. Μένοντας εδώ και εξελισσόμενοι ακόμα περισσότερο, θα μπορέσετε να βρεθείτε ακόμα μεγαλύτερη δόνηση ώστε τελικά να ενωθείτε με Εκείνη. Η Αγάπη, η δικαιοσύνη, … αν γίνουν τρόπος ζωής καθορίζοντας τις επιλογές και δράσεις σας, θα σας δώσουν την απαραίτητη ενέργεια για αυτή σας την εξέλιξη. Όταν αργότερα θα έρθει η ώρα της κρίσης, η Λάχεση, η Κλωθώ και η Άτροπος θα μπορέσουν να σας θεωρήσουν άξιους για το επόμενο επίπεδο.

Το πλήθος αντάλλαξε ματιές γεμάτες αμφιβολία.

Φυσικά είστε ελεύθεροι να επιλέξετε ανάμεσα στον αέναο κύκλο των ενσαρκώσεων από τη μία και την ένωση με την Ανώτατη Ουσία από την άλλη. Η απόφαση είναι δική σας. Το μήνυμα όμως πρέπει να δοθεί! Σας δίνουμε τη μέγιστη γνώση και υποχρέωσή σας είναι να τη μεταφέρετε σε όσους δεν την έλαβαν.
Ολοκληρώνοντας την τελευταία τους φράση έγιναν φωτεινότερες μέχρι που χάθηκαν από μπροστά τους.
Οι κουκίδες στο στήθος του πλήθους άρχισαν να αναβοσβήνουν με μεγαλύτερη συχνότητα, ανασηκώνοντάς το σε μία ανοδική πορεία επιταχυνόμενα. Ταξίδευαν πίσω στη γη. Ξανά το τούνελ, που διαπέρασε θαρρείς το τσόφλι του αυγού και διατρέχοντας τους γαλαξίες έφτασε μέχρι τη γήινη επιφάνεια. Το πλήθος άρχισε να διασπείρετε στα διάφορα πέρατα του πλανήτη.
Ο τοίχος τον γαργάλησε ξανά και αμέσως μετά βρέθηκε όρθιος μπροστά στα κομμάτια του σπασμένου φλιτζανιού. Η φωτεινή μπάλα άφησε το σώμα του και φέρνοντας δύο στροφές γύρω από τον κορμό του εκτοξεύτηκε στο άπειρο.
Πήρε την πρώτη του αναπνοή ενώ το μυαλό του πάλευε να διακρίνει την αλήθεια από το όνειρο. Κοίταξε το ρολόι 6:45. Ο χρόνος είχε μείνει ακίνητος. Τρέμοντας σύγκορμος πήρε την τσάντα του και βγήκε στο δρόμο. Περπάτησε μέχρι τη στάση του λεωφορείου παρατηρώντας τα μάτια των περαστικών. Σε κάποια διέκρινε το συνωμοτικό εκείνο βλέμμα που συνοδεύεται από το κλείσιμο του ματιού.
Αισθάνθηκε την καρδιά του να ανοίγει και ένα πρωτόγνωρο αίσθημα αγάπης και ευδαιμονίας τον πλημμύρισε. Έστρεψε το κεφάλι του στον ήλιο και έστειλε την ευγνωμοσύνη του στο σύμπαν.
Μια νέα Ζωή ξημέρωσε!