Τρίτη, 14 Ιούνιος 2016 07:28

Ασκήσεις Ξεπατικωτούρας

Γράφτηκε από την

Ήταν δύο. Η Μία γράπωσε την πατούσα της Άλλης. Πέντε δάχτυλα χώθηκαν στο στόμα. Αργότερα άλλα πέντε. Πιπιλήθηκαν , γεύτηκαν, φυλάχτηκαν. Τα χέρια της συνέχιζαν προς τα πάνω, το στόμα πιστός ακόλουθος. Γάμπες και γόνατα γεμάτα σάλια.

Παρακαλούσε, ικέτευε , ζητιάνευε. Η Άλλη απαθής, ακούνητη, αμέτοχη.
Το χέρι γλίστρησε ανάμεσα στα πόδια της, τότε και μόνο σήκωσε το σώμα της. Ήταν δύο κεφάλια που κοιτάζονταν. Ύστερα φιλούσε το ένα το άλλο. Ήταν τέσσερα στήθη σε ένα σώμα . Ήταν το σώμα Μιας που αγαπούσε.
Επανάληψη της κίνησης. Συνεχόμενο τρίψιμο. Η πλάτη της καθηλωμένη από το χέρι καθώς ο συνεργάτης του κολυμπά. Στην πλάτη της είκοσι λεπτά χάδια για να κοιμηθεί. Ως να έρθει ο έρωτας η επανάληψη της κίνησης σημαίνει ύπνο. Μετά οι κινήσεις ποινικοποιούνται. Το μυαλό της Άλλης ταξίδευε.
Ένα αντρικό χέρι να αφήνει κόκκινα σημάδια το δέρμα. Ένα αντρικό στόμα να φτύνει ταπεινώσεις. Πλακάκια λερωμένα και πεταμένα χαρτιά. Το σώμα την τράβαγε. Το σώμα εισέβαλε. Δεν ήταν σώμα που επικοινωνούσε. Δεν ποθούσε το σώμα της. Ήταν σώμα μόνο για τον εαυτό του. Ήταν σώμα που ήθελε να εκτονωθεί. Μοναδιαία. Σπασμωδικά. Η απρόσωπη εκτόνωση – εμπλουτισμένη με βία- ήταν η αδυναμία της.
Ήταν δύο. Στην Μία άρεσε ο ενικός. Στην Άλλη το ανοίκειο.