Κυριακή, 20 Μάρτιος 2016 18:46

Άσκηση για τον Οδοιπόρο

Γράφτηκε από την
Ήταν από εκείνα τα χειμωνιάτικα βράδια που η ατμόσφαιρα στο σπίτι ήταν τόσο ζεστή όπως ο βραστήρας στην κουζίνα αλλά όχι τόσο ώστε να με φτάσει σε σημείο υπνηλίας. Τότε ήταν που ήρθαν στο μυαλό μου τα λόγια του άντρα με τα μαύρα. Μην κοιτάζεις το δρόμο. Ακολούθησέ τον. Κι…
Πέμπτη, 17 Μάρτιος 2016 14:44

Η στιγμή της φυγής

Γράφτηκε από την
Συνέβη μια χειμωνιάτικη βραδιά, από εκείνες που δε λένε να ξημερώσουν. Που όλα αργούν και μια υπνηλία σου τραβάει όλη την ενέργεια και κάθε βούληση να κάνεις ο,τιδήποτε. Ήταν τότε που ανησυχία κατάφερε να πυροδοτήσει την απόφαση να φύγω.
Τετάρτη, 16 Μάρτιος 2016 09:28

Συνέβη

Γράφτηκε από τον
Συνέβη σ’ ένα από εκείνα τα χειμωνιάτικα βράδια. Τότε που το μέσα σε κρατάει γιατί δεν υπάρχει τίποτε εκεί έξω. Όταν μία υπνηλία ακαθόριστη σε οδηγεί κρυφά στην ανησυχία για το μυστήριο της ζωής. Και στο απόγειο της αγωνίας, μια σκέψη ή συγκίνηση θυμίζει τα λόγια εκείνου˙ Μην κοιτάζεις τον…
Τρίτη, 15 Μάρτιος 2016 13:56

Βράδυ χειμώνα

Γράφτηκε από την
Συνέβη ένα βράδυ του χειμώνα, ράθυμο, που είχα αφεθεί σε αθέλητες σκέψεις. Βούλιαζα κι ανέπνεα. Και λίγο πριν πνιγώ, θυμήθηκα τα λόγια του Άντρα με τα Μαύρα. Μην κοιτάζεις το δρόμο, ακολούθησέ τον. Έφυγα.
Τρίτη, 15 Μάρτιος 2016 08:13

Μην κοιτάς το δρόμο. Ακολούθησέ τον.

Γράφτηκε από τον
Συνέβη ένα χειμωνιάτικο βράδυ, όταν τα φώτα στα σπίτια σιγοσβήνουν και μια θαλπωρή ζεσταίνει το δωμάτιο. Υπνωτισμένος στη νιρβάνα του διαλογισμού, είδα το μυστήριο της ζωής, όπως ποτέ άλλοτε. Κάτω από αυτή τη σκέψη ή τη συγκίνηση θυμήθηκα τα λόγια του Άντρα με τα Μαύρα και αποφάσισα να φύγω.
Σελίδα 1 από 2